Personvernerklæring


Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som person. Navn og kontaktinformasjon er typiske personopplysninger, men det kan også være annen informasjon som kan kobles til deg mer indirekte."I denne personvernerklæringen informerer vi om hvilke personopplysninger vi samler inn og om hvordan de brukes når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter"

Hvordan brukes informasjonen?


Vi skal ikke behandle personopplysninger med mindre vi har et lovlig grunnlag for det. Med behandling menes alle handlinger som benytter seg av personopplysninger, f.eks: Innsamling, registrering, lagring eller endring, bruk og utlevering.


Om du ønsker å vite hvilken informasjon vi har om deg eller spørsmål angående hvordan vi behandler informasjonen så ta gjerne kontakt på personvern@eriksen-til-tjeneste.no


Mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til datatilsynet.

Formål med bruk av personopplysninger


  • Ta kontakt og tilby våre tjenester
  • Gi tilgang til våre tjenester
  • Sende relevant informasjon
  • Yte kundeservice og støtte
  • Oppdage, forhindre og adressere tekniske problem

Lover, ansvar og rettigheter


I Norge er det meste regulert i personopplysningsloven, men mange andre lovverk som markedsføringsloven og bokføringsloven gir også retningslinjer for vår behandling.


I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post til personvern@eriksen-til-tjeneste.no


Behandling av personopplysninger er basert på samtykke, du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

(Obs!!! Dersom du du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret til å gi deg tilgang på tjenestene våre)


Om du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, ønsker vi først at du kontakter oss på (personvern@eriksen-til-tjeneste.no) så vi kan rette opp i dette, men du også har du rett til å klage til datatilsynet

Kontaktinformasjon


personvern@eriksen-til-tjeneste.no

+47 970 35 660

Eriksen Til Tjeneste, Lauvhammerhaugen 4, 7820 SPILLUM

Informasjonskapsler


Nettsiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukopplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av "cookies" i din nettleser.